Büyükşehir Belediyesi Adapazarı Sosyal Gelişim Merkezi’nde İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlenecek. Program 10 Mart Pazar günü saat 16.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlenecek. Sosyal Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirilecek program 10 Mart Pazar günü saat 16.00’da başlayacak. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Birbirinden anlamlı etkinliklerin yer alacağı İstiklal Marşının Kabulü’nü ve Mehmet Akif Ersoy’u anmak için 10 Mart Pazar günü saat 16.00’da düzenleyeceğimiz programa tüm hemşehrilerimiz davetlidir” denildi.