Serdivan’da güçlü altyapı için çalışmalar sürüyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), su kayıplarının önüne geçmek ve içmesuyunu kesintisiz bir şekilde musluklara ulaştırmak için Serdivan İlçesi’nde çalışmalara başladı. İlk etapta 32 Evler Mahallesi’nde başlatılan çalışmalar sayesinde bölgeye toplam 4 bin 385 metre uzunluğunda yeni altyapı ağı kazandırılacak. 2 bin 396 metre uzunluğunda içmesuyu hattı ile su kayıpları en aza indirilirken, uzun yıllardır yağmursuyu sorunu olan 32 Evler Mahallesi bölgesi için bin 989 metre uzunluğundaki yağmursuyu hattı ile yoğun yağışlarda yaşanabilecek olumsuzlukların da önüne geçilecek. Bu çalışmalar için 25 Aralık 2020 tarihinden itibaren Beşköprü caddesinin bir bölümünü trafiğe kapatılacaktır. Yerleşim yeri içindeki vatandaşlarımızın evlerine ulaşımı sağlanacaktır.