Şehrin Meydanları Açılıyor

Açılış Çarşamba günü
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu son olarak şunları kaydetti: “Vatandaşımıza nefes aldıran meydanlarımızın açılışını 1 Ağustos Çarşamba günü saat 23.00’da gerçekleştiriyoruz. Açılışımıza tüm hemşerilerimizi bekliyoruz”.

Ahmet Özhan konser verecek
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Ramazan ayı etkinliklerinin 1 Ağustos Çarşamba gününün programı 21.30’da Ramazan İlahileri ile başlayacak. Meydanların açılışı ise saat 23.00’da gerçekleştirilecek ve açılışta verilecek konserde Ahmet Özhan Sakaryalılarla buluşacak.

Gar Meydanı’ndaki kötü görüntüye son verildi
Gar Meydanı’nda yapılan çalışmalara da değinen Başkan Zeki Toçoğlu, “Eski haliyle şehrimize yakışmayan ve kötü bir görüntü sergileyen Gar Meydanı’nda depremin izleri olan prefabrike yapıları yıkarak alanı ağaçlandırdık ve meydan zeminini yeniledik. Yeşil alanları, oturma grupları ve aydınlatmalarıyla ayrıca hem gözlere hem de kulaklara hitap eden harika bir havuzuyla şehrimizin vitrini olan Gar Meydanı’ndaki çalışmalarımız tamamlandı” şeklinde konuştu.