Büyükşehir Belediyesi Lale Şenliği, 9 Nisan Pazar günü Kent Park ve Atatürk Bulvarı’nda gerçekleştirilecek. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu, saat 13.30’da başlayacak programa tüm vatandaşları davet etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Lale Şenliği, 9 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek. Kent Park ve Atatürk Bulvarı’nda düzenlenecek olan Lale Dağıtım programlarına tüm vatandaşları davet eden Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu, hedeflerinin kültür ve doğanın her renginin yaşandığı Sakarya’yı  hep birlikte güzelleştirmek olduğunu belirtti.

Şehir lale açtı
Karamehmetoğlu, “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz lale dağıtım programımızı 9 Nisan Pazar günü saat 13.30’da gerçekleştireceğiz. Bahar aylarının gelmesiyle birlikte şehrimizin muhtelif bölgelerinde, kavşak ve refüjlerde lale ekimleri gerçekleştirdik. Ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Bu yıl lale dağıtımı programımızda farklı etkinliklerde vatandaşlarımızla buluşacak. Lale Şenliği programımıza tüm vatandaşlarımız davetlidir” ifadelerini kullandı.