SASKİ'den Abonelere Mobil Çağrı

SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Naci İris, abonelerin Alo 185’i arayarak bilgilerini sisteme kaydettirmeleriyle, su kesintileri ve borç bilgilerinin cep telefonlarına ücretsiz kısa mesaj olarak gönderileceğini belirtti.
SASKİ olarak vatandaşlara her türlü hizmeti en iyi şekilde verme gayreti içerisinde olduklarını kaydeden Naci İris, su kesintilerinin ve borç bilgilerinin sms olarak cep telefonuna gelmesi için abonelik bilgilerinin ALO 185’e bildirmeleri gerektiğini söyledi. Naci İris, “SASKİ olarak vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti vermenin gayretindeyiz. Bu amaçla bir süre önce uygulamaya başladığımız mobil uygulamaların kapsamını genişletiyoruz. Vatandaşlarımız, abone ve T.C. kimlik numaralarını kısa mesaj gelmesini istediği cep telefonu numarası ile birlikte ALO 185’e bildirdiği takdirde su kesintilerinden ve fatura borç bilgilerinden anında bilgi sahibi oluyor” dedi.

Ücretsiz hizmet
Uygulamanın başarılı bir şekilde devam ettiğini ifade eden Naci İris, “Sistemde bilgileri bulunan abonelerimiz bu uygulamadan yararlanıyor.  Amacımız tüm abonelerimizin bu uygulamadan yararlanması. Bunun için de sistemde bilgileri olmayan abonelerimizin ALO 185’i arayarak bilgilerini sisteme kaydettirmeleri gerekiyor.” diye konuştu. Mobil uygulamalardan yararlanmanın ücretsiz olduğunun altını çizen Naci İris, tüm vatandaşları bu uygulamadan istifade etmeye davet etti.