Sakarya Büyükşehir Sapanca'da 300 metre uzunluğunda bağlantı yolu açıyor

Çalışmaları değerlendiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yol bakım onarım ve asfaltlama çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdüğünü belirtti. Sapanca Kapalı Pazaryeri’nin vatandaşlara bundan sonra daha güzel hizmet vereceğini ifade eden Başkan Toçoğlu, “Asfaltlama çalışmalarımızı Büyükşehir Belediye’mizin sınırları içerisinde değişik bölgelerde sürdürüyoruz. Bilindiği gibi asfaltlama çalışması ancak yaz aylarında yapılabiliyor. Bunun için çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Ekiplerimiz şu an Sapanca’da. Kapalı Pazaryerinin çevresini asfaltlıyoruz. Ayrıca burayı Harmanlık Yolu’na bağlayacak 300 metrelik bağlantı yolu da açıyoruz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.