10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle düzenlenen programda Sakaryaspor’a ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Yüce, “Sakaryaspor sevgisini şehrimizin tamamına yaymak, tüm hemşehrilerimizin o atmosferi teneffüs etmesini sağlamak adına yeni bir kampanya başlatıyoruz. Ayrıca sizlerden de Sakaryasporumuzu bu kritik yolculukta yalnız bırakmamanızı, şehrin kenetlenmesine katkı sağlamanızı bekliyoruz. İnşallah Sakaryaspor tüm şehrin desteğiyle süreci başarıyla noktalayacaktır” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen programda Sakaryaspor’a ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Sakaryaspor’un şehrin marka değeri olduğunu ifade eden Başkan Yüce, ligin ikinci yarısında tüm basın mensuplarını ve Sakarya’yı takımın etrafında kenetlenmeye davet etti.

Takım için el ele
Sakaryaspor’un yanında olmaya devam edeceklerini dile getiren Başkan Ekrem Yüce, “Sakaryaspor sevgisini şehrimizin tamamına yaymak, tüm hemşehrilerimizin o atmosferi teneffüs etmesini sağlamak adına yeni bir kampanya başlatıyoruz. Ayrıca sizlerden de Sakaryasporumuzu bu kritik yolculukta yalnız bırakmamanızı, şehrin kenetlenmesine katkı sağlamanızı bekliyoruz. İnşallah Sakaryaspor tüm şehrin desteğiyle süreci başarıyla noktalayacaktır. Basının her alanda olduğu gibi spor alanı üzerine de inkâr edilemez derece büyük bir etkisi vardır. Dolayısıyla sizlerin de takımımıza olumlu yönde etkileriniz olacağına inanıyorum. Biz şampiyonluğa inanıyoruz. İnşallah Sakaryaspor hakettiği şampiyonluğa ulaşacak” dedi.