Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları'nda kayıtlar başl

MEB onaylı sertifika veriliyor
İlköğretimi tamamlamış herkesin katılabildiği SAMEK kursları, Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenleniyor. Kursları başarı ile tamamlayanlara MEB onaylı sertifika veriliyor. Kurs kayıtları 17 Eylül 2009 tarihine kadar devam edecek. Kurslar hakkında detaylı bilgi almak isteyenler Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan bilgi alabilir ya da 278 72 62 no’lu telefonu arayabilirler. Kent Meydanı’nda açılan stantta da kurslar hakkında detaylı bilgiler veriliyor. Bu sene SAMEK’te açılması planlanan kurslar şunlar:

Güzel sanatlar: Resim, Karakalem, Karikatür.
Türk-İslam sanatları: Hat, Ebru, Tezhip, Çini ve Seramik, Minyatür.
El sanatları: Ahşap Boyama, Temel Giyim, Hazır Giyim, El Nakışı, Makine Nakışı, Mefruşat, Kurdele Nakışı, Brezilya Nakışı, Takı Tasarımı, Kırkyama, Stilistlik ve Modelistlik.
Müzik: Bağlama, Gitar, Ney, Keman, Ud, Türk Halk Müziği Korosu, Türk Sanat Müziği Korosu.
Dil: İngilizce, Arapça, Osmanlıca, Farsça, Almanca.
Dans eğitimleri: Halk Oyunları.
Sosyal ve kültürel eğitimler: Güzel Konuşma ve Diksiyon, Fotoğraf.
Bilgisayar eğitimleri: Bilgisayar İşletmenliği ve Operatörlüğü