Sakarya'ya Baraj İnşa Edeceğiz

Ak Parti Sakarya il Başkanlığı, İstiklal Mahallesi’nde seçim irtibat bürosu açtı. İrtibat bürosunun açılış programına; Ak Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Ak Parti Serdivan İlçe Teşkilatı Başkanı Osman Çelik, partililer ve mahalle sakinleri katıldı. Başkan Toçoğlu ve Milletvekili Hasan Ali Çelik, atılan havai fişekler eşliğinde geldikleri büro açışlında, coşkulu bir kalabalığa hitap etti. Programda ilk konuşmayı Ak Parti Serdivan İlçe Teşkilatı Başkanı Osman Çelik yaptı. Serdivan’ın çok değiştiğini ve geliştiğini belirten Osman Çelik, “12 Haziran sonrasında da gelişmemiz devam etsin. Hepinizden destek bekliyoruz” dedi. Osman Çelik’in ardından konuşan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ise Serdivan’da yaptıkları çalışmaları anlattı. Yusuf Alemdar, “Hükümetimizin ve Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle Serdivan ilçemizde çok önemli çalışmalara imza atıyoruz. İnanıyorum ki parti olarak önümüzdeki seçimleri de güçlü bir şekilde kazanacağız ve çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” diye konuştu.

Önceden nasıldı şimdi nasıl
Daha sonra Milletvekili Hasan Ali Çelik katılanlara hitap etti. Herkesten destek beklediklerini belirten Hasan Ali Çelik, bu zamana kadar yaptıkları hizmetleri de anlattı. Hasan Ali Çelik, “Ülkemizde olmaz denilen şeyler oluyor. Eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, aklınıza gelen her alanda çok büyük gelişmeler yaşadık. Önceden milletimiz hastane kuyruklarında saatlerce bekliyorlardı. Binalarımız çok kötü haldeydi, yollarımız maalesef çok kötüydü. Ak kadrolar iş başı yaptıktan sonra hastanelerimiz de, okullarımız da, adliye binalarımız da, yollarımız da güzelleşti. İnşallah çok daha güzel günlere ulaşacağız. Bizler başbakanımızın önderliğinde bu ülkeye ve şehirlerimize hizmet etmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. 12 Haziran’da da inşallah sizlerin desteğiyle seçimleri kazanacağız ve ülkemizi kalkındırmaya devam edeceğiz” dedi.

2 tane daha santral kuracağız
Hasan Ali Çelik’in arından kalabalığa hitap eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise ilk olarak Ak Parti’nin seçim şarkısını çaldırttı ve katılımcılarla birlikte coşkulu bir şekilde şarkıyı söyledi. Daha sonra vatandaşlara hitap eden Zeki Toçoğlu, konuşmasında önemli mesajlar verdi. Belediye olarak 2 tane daha enerji santrali kuracaklarını ve baraj yapacaklarını belirten Başkan Toçoğlu, “2 yıldır Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapıyorum. Bu zamana kadar birçok projeyi hayata geçirdik. Sadece enerji santrali projesi bile çalışmalarımızı anlatmaya yeter. İnşallah 2 tane daha enerji santrali kuracağız. Bakın Sakarya’ya baraj bile yapacağız. Geyve Eskiyayla Havzası’nda yeni bir baraj inşa etmeyi planlıyoruz. Konu ile ilgili Çevre Bakanımızla da uzun uzun değerlendirmeler yaptık. Hükümetimiz de projemize destek veriyor. Arkadaşlarımız baraj için çalışmalarına devam ediyorlar. İnşallah Sakarya’ya baraj inşa edeceğiz” dedi. ‘Hizmet bizim işimiz’ diyen Zeki Toçoğlu, “Bu şehir için tek bir çivi dahi çakmamış olanlar çıkıp konuşuyor. Siz inanıyorum ki onlara itibar etmeyeceksiniz. 12 Haziran günü Ak kadroları güçlü bir şekilde iş başına getireceksiniz” diye konuştu.