Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi ve yönetim kurulunu makamında ağırlayan Başkan Ekrem Yüce, “Bizler bu sezon şampiyonluğa inanıyoruz. Yönetimiyle, teknik ekibiyle, hocasıyla ve futbolcularıyla güçlü bir ekip oluşturuldu. Bu güçlü ekiple inşallah özlediğimiz şampiyonluğa direkt olarak ulaşır ve üst lige yükseliriz. Bizler yeşil ile siyaha sevdalı, bu şehrin evlatlarıyız. Sakaryasporluyuz. Sakaryasporumuzun her zaman yanındayız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi ve yönetim kurulunu makamında ağırladı. Sakaryaspor’un lige güzel bir başlangıç yaptığına dikkat çeken Başkan Yüce, sezon sonunda şampiyon olarak üst lige çıkacağına yürekten inandığını ifade etti. Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi ise her zaman Sakaryaspor’un yanında olan Başkan Yüce’ye teşekkür ederek sezon sonunda şehrimize şampiyonluk sevincini yaşatacaklarını söyledi.

Sakarya denildiğinde akla spor geliyor
Sakaryaspor’un sezona güzel bir başlangıç yaptığını bu başlangıcın seriye dönüşmesini dileyerek sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Sakaryasporumuz lige güzel bir başlangıç yaptı. İnşallah takımımız bu güzel başlangıcı seriye dönüştürecek. Bizler inanıyoruz. Her daim desteğimizi elimizden geldiğince sağlamaya çalışıyoruz. Sakarya denildiğinde insanların aklına her zaman spor gelmiştir çünkü şehrimiz Türk futbolunda bir futbolcu fabrikası rolündeydi. Tabi ki eski günlerimizde değiliz ancak yeniden o eski günlere dönecek, şehrimizin adını en üst liglerde göreceğiz. Bizler bu sezon şampiyonluğa inanıyoruz. Yönetimiyle, teknik ekibiyle, hocasıyla ve futbolcularıyla güçlü bir ekip oluşturuldu. Bu güçlü ekiple inşallah özlediğimiz şampiyonluğa direkt olarak ulaşır ve üst lige yükseliriz. Bizler yeşil ile siyaha sevdalı, bu şehrin evlatlarıyız. Sakaryasporluyuz. Sakaryasporumuzun her zaman yanındayız” dedi.