Büyükşehir Belediyesi’nde misafirleriyle bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Çok şükür bize güvenen hemşehrilerimizi mahçup etmeden sona geldik. Birlikteliğin en güzel olduğu bir şehir oluşturmaya gayret ettik. Her alanda yaşanan uyumun şehre her zaman değer katacağının bilincinde olduk. İnşallah şehrimizdeki bu birliktelik hep devam edecektir” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İSKİ Genel Müdürü Fatih Turan, MARKA Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, 25. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Bölge Birliği Başkanı Ali Yılmaz ve birlik üyeleri, Demiryol-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Cemal Yaman, Şube Sekreteri Muammer Güneş, Trabzonlular Derneği yönetim kurulu üyeleri ile Geyve’ye bağlı Akıncı ve Örencik Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi.

Birlikteliğimiz sürecek
25. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Bölge Birliği Başkanı Ali Yılmaz, “Birliğimize göstermiş olduğunuz yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Hakkınızı ödeyemeyiz. Biliyoruz ki bu bir bayrak yarışıdır. Biz sizi yalnızca Büyükşehir Belediye Başkanı olarak değil bir dostumuz olarak gördük ve sevdik. Siz bizim ağabeyimiz ve arkadaşımızsınız. Ömrümüz yettiğince de öyle olacak” dedi.

Teşekkür ziyareti
İSKİ Genel Müdürü Fatih Turan, “Bir dönem birlikte çalışma fırsatı bulduğumuz Başkanımız Zeki Toçoğlu’na Sakarya’ya kattıkları dolayısıyla teşekkür ediyorum” derken; MARKA Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu da Başkan Toçoğlu ile birlikte çalışmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Demiryol-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Cemal Yaman ise kardeşlik coğrafyası Sakarya’da birlikte çalışmaktan büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Birliktelik Sakarya’ya değer kattı
Nazik ziyaretleri dolayısıyla tüm misafirlerine teşekkür eden Başkan Toçoğlu, şu mesajı paylaştı: “10 yıllık Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürütüyorım. Çok şükür bize güvenen hemşehrilerimizi mahçup etmeden sona geldik. Birlikteliğin en güzel olduğu bir şehir oluşturmaya gayret ettik. Her alanda yaşanan uyumun şehre her zaman değer katacağının bilincinde olduk. İnşallah bu birliktelik hep devam edecektir” dedi.

Örnek şehir
Başkan Zeki Toçoğlu, “Milletimizden aldığımız bu emaneti en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştık. Kaynaklarımızı etkin bir şekilde kullandık. Sakarya’yı havası, temiz içmesuyu kaynakları, doğası ile örnek bir şehir haline taşıdık. Altyapıyı büyük oranda hallettik. Alternatif su kaynaklarıyla şehrin su geleceğini garanti altına aldık. Üstyapı çalışmalarıyla önemli dokunuşlar gerçekleştirdik. Sakarya için yeni dönemde de çalışmalar yapılacak. Bu şehir hepimizin. Rabbim şehrimiz için en güzelini, en iyisini nasip etsin” dedi.