Sakarya'da Off-Road Rüzgarı Esecek

Güzel yarışlar izleyeceğiz
Off-Road Şampiyonası’nın Sakarya’da başlamasının çok önemli olduğunu söyleyen İbrahim Aktürk, “Türkiye Off-Road Şampiyonası’nda sezon Sakarya’da açılıyor. Büyükşehir Belediyemizin ana sponsorluğunda, Sakarya Otomobil Sporları ve Off-Road Kulübü’nün düzenleyeceği yarış, 16-17 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek. İlk olarak 16 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’da Kent Meydanı’nda seremoni startı verilecek. Daha sonra aynı gün Taşlık’ta 14.40’ta yarışlar başlayacak ve 16.30’da sona erecek. 17 Nisan Pazar günü ise yarışlar saat 11.00’da yine Taşlık’ta başlayacak ve 15.30 sona erecek. Pazar akşamı saat 19.00’da ise ödül töreni gerçekleştireceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak böyle bir organizasyonun ilimizde düzenlenecek olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Spora destek vermeye devam edeceğiz. Bütün otomobil tutkunlarını da yarışları izlemeye bekliyoruz” dedi.

Sakarya için çok önemli
Yarışmaya destek veren Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden TOFSED Sakarya İl Temsilcisi Azmi Gürkan ise, “Gerçekten Sakarya için çok önemli bir organizasyona imza atıyoruz. Off-Road Türkiye Şampiyonası Sakarya’dan başlıyor. Böyle bir organizasyonun ilimizde olması gerçekten çok güzel. Bu organizasyona destek veren Büyükşehir Belediyesi’ne ve değerli başkanımız Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.