SAKDER Genel Kuruluna katılan Başkan Ekrem Yüce, “Sakarya’da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmak, gönüllere dokunmak, dayanışma ve paylaşmayı güçlendirmeyi hedefliyoruz. Bu iyilik hareketi inşallah şehrimizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her daim yanında olacak, yüzlerde tebessüm, gönüllerde mutluluk, kalplerde huzur oluşturacaktır” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Kardeşlik Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin (SAKDER) Genel Kuruluna katıldı. Tarihi Alicanlar Konağı’nda gerçekleştirilen genel kurulda SAKDER Başkanı Cemalettin Erdem’den derneğin faaliyetlerine ilişkin bilgiler alan Başkan Yüce, daha sonra Başkan Yardımcısı Sinan Çileli’nin yaptığı sunumu dikkatle takip etti. Yüce, burada yaptığı konuşmada Sakarya’da dayanışma ve paylaşmayı güçlendirmek, ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için yapılan her çalışmanın önemine işaret etti.

Hedefimiz ihtiyaç sahibi herkese ulaşmak
SAKDER Genel Kurulunun hayırlı olmasını dileyen ve dernek çatısı altında görev alan kişilere başarılar temenni eden Başkan Ekrem Yüce, “Sakarya’da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmak, gönüllere dokunmak, dayanışma ve paylaşmayı güçlendirmeyi hedefliyoruz. Büyükşehir Belediyemizin sosyal çalışmaları olan Aşevi, Sosyal Market ve Sosyal Sevgi Mağazalarının da dahil olduğu bu iyilik hareketi inşallah şehrimizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her daim yanında olacak, yüzlerde tebessüm, gönüllerde mutluluk, kalplerde huzur oluşturacaktır. Rabbim yaptığımız işleri bereketlendirsin, hayırda yarışanlardan eylesin. Her birinizin iyi niyetlerle bu çatı altında buluştuğunuzu biliyor, Allah’tan kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.