Büyükşehir Sosyal Gelişim Merkezi’ni ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sakarya’da güzel işlerin yapıldığı Sosyal Gelişim Merkezi ve Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı ile ilgili yetkililerden bilgiler aldık. Gerçekten bu merkezlerin belediyecilik anlamında örnek çalışmalar olduğunu ifade etmek istiyorum. Sakarya’nın sosyal belediyecilikte çok önemli bir yol kat ettiğini söyleyebiliriz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi’ne yurtiçi ve dışından ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Tekirdağ Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve beraberindeki heyet merkezi ziyaret etti. Görüşmede Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce’nin SGM ve Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı ile ilgili bilgiler sunmasının ardından tecrübe paylaşımında bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yüce, Akay’a çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Örnek Projeler
Yüce, “Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve beraberindeki heyeti merkezimizde ağırladık. Örnek projelere imza attığımız Sosyal Gelişim Merkezimizi kendileri yerinde gördüler. İstişarelerde bulunduk. Ziyaretlerinden çok memnun olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu vesileyle kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Fikir Alış Verişi
Misafirperverliklerinden ötürü Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce’ye teşekkür ederek değerlendirmelerini paylaşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sakarya’da güzel işlerin yapıldığı Sosyal Gelişim Merkezi ve Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı ile ilgili yetkililerden bilgiler aldık. Fikir alış verişinde bulunup, istişareler gerçekleştirdik. Gerçekten bu merkezlerin belediyecilik anlamında örnek çalışmalar olduğunu ifade etmek istiyorum. Sakarya’nın sosyal belediyecilikte çok önemli bir yol kat ettiğini söyleyebiliriz. İlgi ve alakaları için kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.