Sahipsiz sokak hayvanları için ‘Beslenme Odağı Bakım Üniteleri’ yapıldığını ifade eden Başkan Yüce, “Beslenme Odağı Bakım Üniteleri ile şehrimizde bulunan sokak hayvanlarımıza destek olmaktayız. Her türlü ihtiyaçlarını karşılayacağız ve onların aç olmamaları için çaba göstermeye devam edeceğiz. Şu ana kadar 14 ton mama dağıtım işlemi gerçekleştirdik ve dağıtım işlemlerimiz devam edecek. Sahipsiz sokak hayvanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için seferberiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya’da sahipsiz bir şekilde bulunan sokak hayvanları için ‘Beslenme Odağı Bakım Üniteleri’ malzemelerini tanıttı. Sakarya’da sadece vatandaşlar için değil sahipsiz hayvanlar için de yardımda bulunduklarını ifade eden Başkan Yüce, yaklaşık olarak 14 ton mama dağıtım işlemi yapıldığını dile getirdi.

Hayvanlarımız için çaba gösteriyoruz
Açıklamalarına devam eden Başkan Ekrem Yüce, “Yapmış olduğumuz ‘Beslenme Odağı Bakım Üniteleri’ ile şehrimizde bulunan sokak hayvanlarımıza destek olmaktayız. Her türlü ihtiyaçlarını karşılayacağız ve onların aç olmamaları için çaba göstermeye devam edeceğiz. Şu ana kadar 14 ton mama dağıtım işlemi gerçekleştirdik. Bundan böyle de dağıtım işlemlerimiz devam edecek. Bir yandan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını, bir yandan da sahipsiz sokak hayvanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için seferberiz. Büyükşehir olarak elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Bu güzel hizmetimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.