Sağlıklı Nesiller İçin

Sağlık her şeyden önemlidir
Ağız ve Diş Sağlığı haftası kapsamında gelecek nesillerin sağlığı için önemli çalışmalar yapıldığını belirten Başkan Toçoğlu, “Ağız ve diş sağlığı gibi önemli bir konuda bilinç kazanımı, çocukluk çağlarındaki alışkanlıklar ile yetişkinliğe taşınır. Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen diş taramalarıyla çocuklarımızın sağlıklı gelişimine katkıda bulunuyoruz. Yarının büyükleri çocuklarımızın sağlıklı yaşaması, üzerinde önemle durduğumuz hassas konuların başında geliyor. Çünkü biliyoruz ki sağlıklı bireylerden oluşan toplumlar geleceğe güvenle bakabilirler” diye konuştu.

Her yıl düzenliyoruz
Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen diş taramaları hakkında bilgi veren Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Aydın Sarı ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’nun da destekleriyle her yıl diş taraması uygulamasını gerçekleştiriyoruz. Ayrıca öğrencilerimizi bu konuda daha da bilinçlendirmek için eğitimler veriyoruz. Anaokulu ve ilköğretim okulu öğrencilerimize yönelik düzenlediğimiz diş taramaları vesilesiyle yaklaşık bin öğrencimiz her yıl hizmetimizden faydalanabiliyor” şeklinde konuştu.