Sağlık Şenliği'nde Hizmetler Ücretsiz

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Dünya Sağlık Haftası’nda etkinlikler düzenliyor. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “11 – 12 Nisan tarihlerinde AKM önünde düzenlenecek Sağlık Şenliği’ne tüm vatandaşlarımız davetlidir” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü sağlık alanındaki hizmetlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Dünya Sağlık Haftası sebebiyle İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile “Sağlık Şenliği” düzenlenecek. Etkinlikler hakkında bilgi veren Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Sağlık, insanın en önemli sorunudur. Sağlığı bozuk olan, hasta olan kişi görevlerini tam olarak yapamaz. Bunun sonucu olarak da kendine, ailesine, çevresine, topluma yararlı olamaz. Vatandaşlarımızı bilinçlendirmek için Halk Sağlığı Müdürlüğü ile gerçekleştireceğimiz etkinlikte şeker, tansiyon, vücut kitle endeksi ölçümü ve solunum fonksiyon testleri ücretsiz yapılabilecek” diye konuştu.

Sağlık Şenliği
Sağlık ve Sosyal Hizmetler alanında çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiğini belirten Yüce, “Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Tıp Merkezi, “Herkes için Sağlık” projesi kapsamında her ay düzenli olarak sağlık konferansları düzenliyor, ilk yardım kursları veriyor, sağlık taramaları gerçekleştiriyor. Tüm dünyada 8 – 12 Nisan tarihlerinde kutlanan Dünya Sağlık Haftası sebebiyle gerçekleştireceğimiz etkinliklere tüm vatandaşlarımız davetlidir. “Sağlık Şenliği”, 11 – 12 Nisan tarihlerinde 10.00 – 16.00 saatleri arasında AKM önünde düzenlenecek” ifadelerini kullandı.