Büyükşehir Belediyesi ve SAÜEAH işbirliği ile düzenlenen sağlık konferanslarında bu hafta ‘Anestezi Nedir?’ konuşulacak. 20 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek program saat 14.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi (SAÜEAH) işbirliği ile düzenlenen sağlık konferansları devam ediyor. ‘Anestezi Nedir?’ başlıklı konunun konuşulacağı konferans 20 Nisan Perşembe günü saat 14.00’da AKM’de gerçekleştirilecek. Konferansa konuşmacı olarak Sakarya Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Prof. Dr. Ali Fuat Erdem katılacak. Yapılan açıklamada, “20 Nisan Perşembe günü saat 14.00’da AKM’de gerçekleştirilecek ‘Anestezi Nedir?’ konulu konferansımıza tüm hemşerilerimiz davetlidir” ifadelerine yer verildi.