Sağlık Çalışmalarına Destek Oluyoruz

Başkan Toçoğlu;Sağlık alanında yapılan bütün çalışmalara destek oluyor

Tıp Merkezi hastane gibi çalışıyor

Konuşmasında Büyükşehir Belediyesi Tıp Merkezi’nin çalışmalarına da değinen Başkan Toçoğlu, Tıp Merkezi’nin bir hastane gibi çalıştığını belirtti. Başkan Zeki Toçoğlu’nun ardından bir konuşma da Sakarya İl Sağlık Müdürü Hasan Bektaş yaparak sağlık çalışanlarına gösterdiği hassasiyetten dolayı Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti. Başkan Zeki Toçoğlu, Limapark’taki programın ardından Sakarya Tabipler Odası’nı da ziyaret etti. Ziyarette Tabipler Odası Başkanı Uğur İpeksoy ve yönetim kurulu üyesi Dr. Ali Şenbaş ile görüşen Başkan Toçoğlu, odanın yaptığı çalışmalarda başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Oda Başkanı Uğur İpeksoy ise “Sağlık çalışanlarımız gerçekten büyük bir özveriyle, büyük bir fedakarlıkla çalışıyorlar. Yöneticilerimizin ve halkımızın bunun farkında olması bizleri mutlu ediyor. Biz de belediyemizin yaptığı çalışmaların içerisinde olmaya hazırız” diye konuştu.