Saç Filmi Gösterimi Yapıldı

Tayfun Pirselimoğlu, “Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum. Böyle bir program düzenlediği için Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne ve değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum. Saç filmi, ‘Rıza’ ve ‘Pus’tan sonra çektiğimiz üçlemenin son halkası. İnanıyorum ki filmi beğenmişsinizdir” dedi. Programın sonunda Tayfun Pirselimoğlu’na üzerinde Sakarya motiflerinin yer aldığı çini bir tabağı hediye eden Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İbrahim Aktürk, kültür etkinliklerinin bundan sonra da devam edeceğini söyledi. Kısa bir de konuşma yapan İbrahim Aktürk, “Her ay birbirinden değişik ve birbirinden güzel programlar düzenliyoruz. Ocak ayında da etkinliklerimiz devam edecek. Bugün bizlerle olan Tayfun Pirselimoğlu’na çok teşekkür ediyoruz ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz” diye konuştu.