Rüya Proje'ye Start Veriliyor

Sakarya Nehri şehirle bütünleşecek
Sakarya Nehri Kıyısı 1. etap Rekreasyon Alanı Projesi hakkında açıklamalarda bulan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, “Sakarya Nehri’ni şehrimizle bütünleştirecek olan ve rüya proje olarak nitelendirilen Sakarya Park’ın detaylarını Büyükşehir Belediye Başkanımız “Hizmet Dolu 1364 gün” toplantısında açıklamıştı. Proje kapsamında 120 dönüm alan üzerine inşa edilecek 1. etap çalışmalarına başladık. Bu kapsamda Rekreasyon Projesi’nde kullanılmak üzere İller Bankası’ndan 15 milyon TL kredi alınması ve bu krediye ait işlemlerin yürütülmesi için Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve encümene yetki verilmesini içeren 39. madde Meclis’te görüşülecek” diye konuştu.

İlk etabı 120 dönümden oluşan Sakarya Park Projesi’nde spor alanları, restoranlar, su sporları tesisleri, yürüyüş yolları, piknik ile gezi alanları yer alacak.