Sakarya Romanlar Derneği Başkanı Orhan Tanyel ve beraberindekileri ağırlayan Başkan Ekrem Yüce, “Sakarya’nın kültürel zenginliğine renk katan kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Sizlerden gelecek fikir, öneri ve taleplere açık olduğumuz gibi çözümü noktasında da birlikte hareket etmek en büyük kazanımımız olacak. Roman kardeşlerimizle inşallah birlik ve beraberliğimiz devam edecek” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Romanlar Derneği Başkanı Orhan Tanyel ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Başkan Ekrem Yüce, derneğin faaliyetlerine ilişkin Tanyel’den bilgiler alırken; çalışmalarında başarılar diledi. Dernek Başkanı Tanyel, katkı ve destekleri dolayısıyla Başkan Ekrem Yüce’ye teşekkür etti.

Birliktelik en büyük kazanım
Nazik ziyaretlerinden dolayı Orhan Tanyel ve beraberindekilere teşekkür eden Başkan Ekrem Yüce, “Roman vatandaşlarımıza sizlerin aracılığıyla selamlarımı iletiyorum. Sakarya’nın kültürel zenginliğine renk katan kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Sizlerden gelecek fikir, öneri ve taleplere açık olduğumuz gibi çözümü noktasında da birlikte hareket etmenin büyük bir kazanım olacağı kanaatindeyim. Roman kardeşlerimizle inşallah birlik ve beraberliğimiz devam edecek” dedi.