Raylı Sistem Anket Çalışması Sürüyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ulaşımda yeni bir vizyonu hayata geçiriyor, Sakarya’yı şehir içi raylı sistem ile tanıştırıyor. Başkan Zeki Toçoğlu, sosyal medyada vatandaşlarla sohbet ederek raylı sistemin adını Sakaryalıların koyacağını açıklamıştı. Yürütülen anket çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, “Büyükşehir Belediyesi Resmi İnternet Sitesi’nde ve Facebook’ta bulunan Sakarya Büyükşehir Belediyesi sayfamızda yürüttüğümüz anket çalışmaları devam ediyor. Vatandaşlarımızın daha önce Başkanımıza ilettiği, AdaRay, AkRay, ÇarkRay, KentRay, RayAda, Ray54, Sakaray, SaRay, SRS, SakRay adları anket seçeneklerinde yer alıyor. Hemşerilerimiz ankette ayrıca kendi tercihlerini de yazabiliyorlar. Şu ana kadar 8 bin 600 vatandaşımız tercihlerini bildirmiş durumda. Hemşerilerimizin anketimize katılarak raylı sistemin adını belirlememize yardımcı olmalarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.