Ramazanın Bereketini Birlikte Yaşıyoruz

Ramazanın Bereketini Birlikte Yaşıyoruz'Ramazanın Bereketini Birlikte Ya

İlk iftar Arifiye’de
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından geçtiğimiz sene mahallelerde düzenlenen iftar programlarının kapsamı bu sene daha genişletildi. İftar programları, Sakarya merkezin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi’nin sınırları içerisindeki ilçelerde de düzenleniyor. Ramazan ayı boyunca devam edecek iftarların ilki ise Arifiye’de gerçekleştirildi. İftar programına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ve AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Nurettin Albayrak ile masaları tek tek dolaştı ve Arifiyelilerin Ramazanlarını kutladı. Daha sonra rast gele bir masaya oturan vatandaşlarla birlikte iftar açan Başkan Zeki Toçoğlu, bu iftarlarla, birlik ve beraberliğe katkı yapmayı da planladıklarını belirtti.

Arifiyelilerden büyük ilgi
Başkan Zeki Toçoğlu, “Ramazan ayı boyunca Sakarya merkezimizde ve ilçelerimizde iftarlar vereceğiz. Bu iftarların ilkine Arifiye ilçemizden başlamış olduk. İnşallah hepimiz için hayırlı olur. Bu iftarları, vatandaşlarımızla daha yakın olmak ve isteklerini birebir dinlemek için düzenliyoruz. Ayrıca bu iftarlarla birlik ve beraberliğimize katkı sağlamak istiyoruz. Vatandaşlarımızın birbirleri ile ilişkilerinin artmasını hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın yöneticilerimizle direk temas içerisinde olmasını ve sorunlarını birebir aktarmasını planlıyoruz” dedi. Arifiyelilerin iftar programına gösterdikleri ilgiden bahseden Zeki Toçoğlu, “Burada çok güzel bir manzara var. Arifiyeliler iftar programımıza büyük ilgi gösterdiler. Biz de hep birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadık” diye konuştu.

Büyükşehir’e teşekkür
Büyükşehir Belediyesi’nin Arifiye’de iftar programı düzenlemesinin kendilerini çok sevindirdiğini belirten Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, “Büyükşehir Belediyemiz bizim her zaman yanımızda. Burada düzenlene iftar programı ilçemizdeki ramazan şenliğine şenlik kattı. Zeki başkanımıza ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi. AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Nurettin Albayrak ise, bütün Arifiye’nin iftar sofrasında bir araya geldiğini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.