Büyükşehir Belediyesi 21. Ramazan Etkinlikleri kapsamında Bulvar’da Ramazan Söyleşileri düzenleniyor. Programlar, 1 Temmuz Salı günü Mustafa Aydın’ın katılımıyla gerçekleştirilecek “Helal Kazanç Eğitimi” söyleşisi ile başlıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı 21. Ramazan Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Etkinlik takvimi kapsamında Bulvar’da Ramazan Söyleşileri düzenleniyor. Program ile ilgili olarak Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “1 Temmuz Salı günü Mustafa Aydın’ın katılımıyla “Helal Kazanç Eğitimi” söyleşisi gerçekleştirilecektir. Saat 21:30’da, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bahçesinde gerçekleştirilecek programa tüm vatandaşlar davetlidir” denildi.