Ramazan Ayına Hazırlık Yapıldı

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nca düzenlenen toplantıda; Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisindeki ilçe belediyelerinin Sosyal İşler Müdürlerinin katılımı ile yaklaşan Ramazan ayı içerisinde yapılacak olan etkinlikler ve bunun yanında fakir ve mağdur durumdaki ailelere yapılabilecek yardımlar görüşüldü. Sosyal İşler Müdürlerinin tanışması, kaynaşması ve bunun yanda yapılacak çalışmalarda birlikteliğin sağlanması adına olumlu geçen toplantıya katılımda bulunan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Küçük, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Davut Yüce, Sosyal İşler Şube Müdürü Engin Genç, ve ilçe belediyeleri sosyal işler şube müdürleri katıldı. Toplantıda söz alan Genel Sekreter Yardımcısı Metin Küçük, “Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal belediyecilik bağlamında hizmetlerimiz her geçen gün artarak devam etmektedir. Özürlülere, yaşlılara, yoksulluk içerisindeki vatandaşlarımıza yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Sizlerin de gayretiyle yoksulluk çeken vatandaşlarımıza yardımlarımızı ulaştırmalıyız” dedi. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Davut Yüce ise, “Sosyal güvencesi olmayan; öncelikle eşi vefat etmiş bayanlar, özürlüler ve çalışamayacak durumda olan yaşlı vatandaşlarımız bizim en öncelikli hedef kitlemizdir. İlçelerimizde bu kriterlerde olan vatandaşlarımızın ilçe belediyelerimize müracaat etmeleri gerekir. Kayıtları alınan mağdurlarımızın bilgileri topluca bize iletilecektir” dedi. İlçe belediyelerinden katılan müdürlerinde görüşlerinin alındığı toplantının ayda bir yapılmasının faydalı olacağı belirtildi.