Hz Peygamber Şiirlerle Anıldı

Daha sonra ney dinletisi gerçekleştirildi. Ney dinletisinin ardından da ünlü şair Sacit Onan sahneye çıkarak Hz Peygamber’i anlatan birbirinden güzel şiirler seslendirdi. Katılanları manevi bir yolculuğa çıkaran Sacit Onan, okuduğu şiirlerle güzel dakikaların yaşanmasına vesile oldu. Programa Sakaryalılarda büyük ilgi gösterdi. Adapazarı Kültür Merkezi (AKM) Tiyatro Salonu tıklım tıklım doldu. Yer bulamayan bazı misafirler merdiven aralarına oturarak programı takip etti. Gerçekleştirilen programa Sakarya Vali Yardımcısı Emin Çolak, ADASU Genel Müdürü Rüstem Keleş ve çok sayıda davetli katıldı. Programın sonunda Vali Yardımcısı Emin Çolak ve Rüstem Keleş, Sacit Onan’a çiçek takdim etti.

Programlar devam edecek

Gerçekleştirilen programı değerlendiren Büyükşehir Belediye Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Kutlu Doğum Haftası nedeniyle SAKVA ile birlikte böyle bir program tertip ettik. Gerçekten çok güzel bir program oldu. Üstadımız Sacit Onan bizlere güzel dakikalar geçirtti. Peygamberimizi şiirlerle andık. Biz belediye olarak kültür hayatımızı canlandırmak adına durmadan çalışıyoruz. Her ay birbirinden değişik programlar hazırlıyoruz. Programlarımız devam edecek” diye konuştu.