Paintball ile stres attılar

Her şeyi başarabilirler
Çok farklı bir heyecan yaşadıklarını belirten ortopedik engelli Ümit Karaca, “Geçen sene Büyükşehir Belediyemiz Sapanca Gölü’ne dalış etkinliği düzenlemiş ve engelli arkadaşlarımla birlikte Sapanca Gölü’nün derinliklerine dalmıştık. Belediyemiz, bu sene de farklı bir etkinliğe imza attı ve bizi paintball oyunu oynamaya getirdi. Burada çok güzel dakikalar geçirdik ve çok farklı bir heyecan yaşadık. Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. Böyle bir heyecanı bütün engelli arkadaşlarımın da yaşamasını isterim. Buradan engelli olan herkese sesleniyorum. Kendilerini lütfen eve hapsetmesinler. Her şeyi yapabilir, her şeyi başarabilirler” diye konuştu.

Güzel anlar
Engellilerle birlikte paintball heyecanını yaşayan Sakarya Erenler Şenpiliç Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, engelli kardeşleri ile çok güzel anlar yaşadıklarını dile getirerek organizasyon için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Engelleri aştılar
Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce ise Engelliler Haftası’nda farklı bir program yapmayı düşündüklerini ve gelen talepler doğrultusunda Paintball oyununa karar verdiklerini dile getirerek, “Engelli kardeşlerimiz tüm engellerin aşılabileceğini bize burada bir kez daha gösterdiler” diye konuştu. Paintball oyunu boyunca palyaçolar da engellilerle birlikte oldu. Paintball oyunu sonrasında, tüm engelliler, canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.