1. OSB Başkanı Mustafa Gültepe ve yönetimi ile bir araya gelen Başkan Yüce, “Şehrimizin geleceğine değer katmak, hemşerilerimizin yaşam standartlarını yükseltmek ve gelir düzeylerini arttırmak için çok çalışacağız. OSB’lerimizin şehrimizin ekonomisine ve istihdamına sunduğu katkıları biliyoruz. İnşallah Sakarya’nın ihracat rakamları daha da artacaktır” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 1. Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mustafa Gültepe ve yönetimini makamında ağırladı. Nazik ziyaretleri dolayısıyla Başkan Gültepe ve beraberindeki heyete teşekkür eden Başkan Yüce, Organize Sanayi Bölgeleri’nin şehrin istihdamı ve ekonomosi noktasında önemli bir misyon üstlendiklerini ifade etti.

Ekonomiye OSB katkısı
Başkan Ekrem Yüce, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Şehrimizin geleceğine değer katmak, hemşerilerimizin yaşam standartlarını yükseltmek ve gelir düzeylerini arttırmak istiyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak adımlarımızı bu doğrultuda atıyoruz, atmaya devam edeceğiz. Tüm paydaşlarımızla işbirliği içerisinde çalışacağız. OSB’lerimizin de şehrimizin ekonomisine ve istihdamına sunduğu katkıları biliyoruz. İnşallah Sakarya’nın ihracat rakamları daha da artacak, şehrimiz ekonomisine katkılar sunulmaya devam edecektir” dedi.