Sakaryalıların uğrak mekânı haline gelen Ormanpark, şehir içi ve dışından gelen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Kaliteli hizmet anlayışı ile parkın 4 mevsim hizmette olduğunu aktaran İşletme Müdürü Engin Berk, Ormanpark’ın yaza hazır olduğunu söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELPAŞ A.Ş. tarafından işletilen Ormanpark, havaların ısınmasıyla birlikte Sakaryalıların uğrak mekânı haline geldi. 2006 yılından bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve güleryüzlü personeli ile 4 mevsim şehir içi ve şehir dışından misafirlerini ağırlayan Ormanpark’ta yaz dönemi hazırlıkları da sonlandı.

Huzur ve Keyfin Adresi
Huzur ve keyif dolu saatlerin adresi olan Ormanpark’a tüm Sakaryalıları davet eden İşletme Müdürü Engin Berk, “Kaliteli hizmet anlayışımızdan ödün vermeden hemşerilerimizi en iyi şekilde ağırlamak için gayret gösteriyoruz. Her gün açık büfe kahvaltının yanında yeni konsepti ile köy kahvaltısını da hemşerilerimizin beğenisine sunuyoruz. Kafeterya hizmetlerimiz ve eşsiz tatlarımızın bulunduğu restoran bölümümüz ile Sakaryalılara en iyi hizmeti sunuyoruz. Tüm Sakaryalıları huzur ve keyfin adresi Ormanpark’a bekliyoruz” ifadelerini kullandı.