Orman Park’ta gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Ekrem Yüce, “Orman Park’ın dokusuna uygun, ahşap yapıları bozmadan sadece revize ederek parkın doğal görünümüne zarar vermeyeceğiz. Ayrıca şehrimizde üretilen süs bitkilerinin tanıtımına ve erişimine kolaylık sağlayacak olan, Fidan A.Ş. ve Peyzaj A.Ş.’nin kurumsal kimliğini yansıtacak bir satış ve sergi noktasını da inşa edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Orman Park’ta devam eden tadilat çalışmalarını yerinde inceledi. Restorasyon çalışmalarının Orman Park’ın dokusuna uygun gerçekleştirileceğini belirten Başkan Yüce, “Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirlerin sona ermesinin ardından parkımız daha şık ve daha modern bir şekilde hemşerilerimize hizmet vermeye devam edecek” dedi.

Orman Park’a süs bitkileri satış ve sergi salonu geliyor
Başkan Ekrem Yüce, “Şehrin merkezinde orman doğası içerisinde vatandaşlarımızın hizmetinde olan Orman Park’ta yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Parkın dokusuna uygun, ahşap yapıları bozmadan sadece revize ederek parkın doğal görünümüne zarar vermeyeceğiz. Ayrıca şehrimizde üretilen süs bitkilerinin tanıtımına ve erişimine kolaylık sağlayacak olan, Fidan A.Ş. ve Peyzaj A.Ş.’nin kurumsal kimliğini yansıtacak bir satış ve sergi noktasını da inşa edeceğiz. Bu satış noktası da parkın dokusuna uygun inşa edilecek. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.