Önümüzdeki Engelleri Kaldıralım

Ülkesini kalkındıranın en milliyetçi kişi olduğunu da ifade eden Eser Karakaş, “Türkiye’nin normalleşmesinin önünde ciddi engeller var. Özgürleşmemizin ve zenginleşmemizin önündeki engelleri kaldırmalıyız. Benim için tek bir milliyetçilik anlayışı var. Kim bu ülke insanının özgürleşmesine ve zenginleşmesine katkı sağlıyorsa ondan büyük milliyetçi yoktur” diye konuştu. AKM’de gerçekleştirilen konferansa; Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şubesi Başkanı Sevban Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İbrahim Aktürk, SAÜ öğretim üyeleri, öğretmenler ve davetliler katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, konferansın sonunda Eser Karakaş’a çiçek takdim etti.