Nakliyeciye Modern Kamyon Garajı

Mevcut garaj kaldırılacak, Erenler nefes alacak
Erenler’de bulunan vatandaşların taleplerini dikkate alarak güzel bir projeye imza attıklarını belirten Başkan Toçoğlu, “Seçim öncesi Erenler’de yapmış olduğumuz ziyaretlerde, bölgede ikamet eden vatandaşlarımız Kamyoncular Garajı’nın taşınması ve halkın hizmetine sunulması için bazı taleplerde bulunmuştu. Biz de Erenler Belediyesi ile gerekli altyapı çalışmalarını yaptık. Nakliyeci esnafıyla bir araya gelerek kendileriyle görüştük. 1’inci OSB’nin karşısında yapılan yeni tır parkı ile esnafımız çok daha rahat bir şekilde çalışmalarını sürdürecek. Erenler’de bulunan ve büyük sıkışıklığa neden olan mevcut alanı da kaldırarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bu alanda halkımızın nefes alabileceği, aileleri ile birlikte vakit geçirebilecekleri güzel bir sosyal donatı alanı oluşturacağız. İnşallah yürüteceğimiz çalışma sayesinde bölgemiz nefes alacak” ifadelerini kullandı.

22 adet yazıhane yapılacak
Yeni tır ve kamyon parkında 22 adet yazıhane, cafe, lokanta, idari büro, yıkama yağlama ünitesi, WC, banyo, otopark, dinlenme ve konaklama tesisi yapılacak. İhale, yap-işlet-devret modeli ile gerçekleştirilerek 10 yıl süreyle ilgili firmaya verildi. Ayrıca yatırımı gerçekleştirecek olan firma Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne her ay 5000 TL + KDV kira bedeli ödeyecek.