Mutlulukları görülmeye değer

Zengin içerik
Engelliler Şenliği’nin, ritim grubu, öğrenci korosu, özürlü öğrenci korosu, halk müziği korosu, roman oyunları, dans grubu gösterisi ve birçok etkinlik olmak üzere zengin bir içeriğe sahip olması dikkat çekti. Şenliğe sahnede gösteriyle ve sergiyle katılan kurumlar ise şöyleydi: Şehit Ali Borinli Okulu ve İş Okulu, Kanada Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi, Sakarya Özel Eğitim Uygulama Merkezi, Arifiye Yetişkin Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Adapazarı Özel Eğitim ve Anaokulu, Ada Yaşam, Sevgi Çiçeği, Sakarya Sevgim, Serdivan Ayşe Sadi Ünal, Akyazı Özgüven ve Hendek Gelişim Yaklaşım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri, Büyükşehir Belediyesi Engelliler Mehter Takımı ile Büyükşehir Belediyesi Engelliler Türk Halk Müziği Korosu. Şenlik sırasında engellilerin mutluluğu görülmeye değerdi. Şenlik sonunda Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce ve Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris, etkinliğe katılan okul müdürlerine çiçek takdim etti.

Sevgiye ve Paylaşmaya Engel Yok
Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, şenliğe katılan engelli ve yakınlarına teşekkür etti. Yüce, "Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın çok daha iyi hizmet alabilmeleri için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. 'Sevgiye ve paylaşmaya engel yok' sloganımızla engelli vatandaşlarımızın sosyal hayatın içerisinde daha fazla yer almaları için projeler üretiyor, çalışmalar gerçekleştiriyoruz. 10–16 Mayıs Engelliler Haftası'nda Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğümüz ile birlikte birçok etkinlik düzenledik. Etkinliklerimiz içerisinde en önemlisi Kentpark'ta düzenlediğimiz Engelliler Şenliği oldu. Vatandaşlarımızın ilgisi bizleri çok mutlu etti. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Engelli vatandaşlarımız için farklı projeler üretmeye devam edeceğiz" diye konuştu.