Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Açık Hava Etkinlikleri haftasonu minikler için gerçekleştirilecek Madagaskar adlı animasyon film gösterimi ve Salıncak adlı gölge oyunu ile devam edecek. Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilecek etkinlikler 19.30’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilecek Açık Hava Etkinlikleri haftasonu çocuklara yönelik iki programla devam edecek. 25 Eylül Cumartesi saat 19.30 da gerçekleştirilecek Madagaskar adlı animasyon filminin ardından 26 Eylül Pazar günü ise tiyatro sanatçısı Seçkin Bayramoğlu tarafından sunulacak Salıncak adlı gölge oyunu ile bu haftasonu da dolu dolu geçecek. Etkinlikler ile ilgili Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, pandemi kurallarına uygun bir şekilde açık havada gerçekleştirilecek olan programlara tüm çocuklar ve aileleri davet edildi.