Büyükşehir Belediyesi Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ‘Sultan V. Mehmed Reşad ve Dönemi’ isimli fotoğraf sergisi OSM’de sanatseverler ile buluştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Sultan V. Mehmed Reşad ve Dönemi’ Fotoğraf Sergisi’nin açılış töreni ile devam etti. Sultan V. Mehmed Reşad ve Dönemi Fotoğraf Sergisi; fotoğraflar, kartpostallar, gazeteler ve mecmualardan alınan çok sayıda görsel malzeme ait oldukları dönemi yeni bir bakış açısıyla harmanlayarak sanatseverlere sunuyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Sultan V. Mehmed Reşad ve Dönemi’ isimli fotoğraf sergimiz 4 Mart Pazar gününe kadar Ofis Sanat Merkezi’nde ziyaret edilebilecek. Tüm sanatseverleri bekliyoruz” denildi.