Milletimizle Gönül Bağı Kuruyoruz

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından ilçelerde düzenlenen iftar programları devam ediyor. Bu zamana kadar; Arifiye, Karapürçek ve Söğütlü’de kurulan iftar sofrası bu sefer Hendek’te kuruldu. Hendek Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen iftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı Başkanı Şenay Sakal, Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve vatandaşlar katıldı. Başkan Zeki Toçoğlu ve Ali İnci, iftar öncesinde masaları tek tek dolaşarak vatandaşların ramazanını kutladı. Daha sonra iftara geçildi ve yapılan dualar eşliğinde oruçlar açıldı. İftar sonrasında bir konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Toçoğlu’na Hendek’te düzenlediği iftar için teşekkür etti.

Makamlar gelip geçici
Ali İnci’den sonra kısa bir konuşma da Başkan Zeki Toçoğlu yaptı. Her zaman vatandaşlarla iç içe olduklarını vurgulayan Başkan Toçoğlu, ramazanda birlikte olmanın ayrı bir mutluluğu olduğunu söyledi. Zeki Toçoğlu, “Orucumuzu vatandaşlarımızla birlikte açmak bize büyük mutluluk veriyor. Biz nerelerden geldiğimizi, nereye gittiğimizi iyi biliriz. Bu makamlar, koltuklar gelip geçici. Önemli ve kalıcı olan milletimizle olan gönül bağımızdır” diye konuştu. Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisindeki bütün ilçelere en iyi şekilde hizmet götürmek için çalıştıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Toçoğlu, nerede eksik varsa o eksikleri de tamamlayacaklarını sözlerine ekledi.