Taraklı İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı ve yönetimiyle bir araya gelen Yüce, Taraklı’nın mevcut meydanını düzenlemek için çalışma başlatmak istiyoruz. Şu an Geyve’de çalışmalarımız sürüyor inşallah orasını tamamladıktan sonra Taraklı için bir adım atacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak Sakarya’yı yatırımsız bırakmadık. Pandemi sürecinde de her zaman çalıştık. Allah’ımıza şükürler olsun ki Sakarya’nın gelişimi için var gücümüzü ortaya koyuyoruz. dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Taraklı İlçe Başkanlığına yeni seçilen Mehmet Pilavcı ve yeni yönetimini makamında ağırladı. Yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Yüce, Sakarya’nın daha ileriye gidebilmesi adına her daim birlikte çalışacaklarını ifade etti.

Sakarya’yı beraber güçlendireceğiz
Başkan Ekrem Yüce, “Taraklı’nın kültürü ve yemeklerinin Yöresel Ürünler Merkezinde yer alması bizler için önem arz ediyor. 16 ilçemizin orada satış yapması için çalışma yapacağız. Böylelikle Yöresel Ürünler Merkezimize gelen vatandaşlarımız Sakarya’mızın kültürünü daha iyi tanıyabilecekler. Taraklı’nın mevcut meydanını düzenlemek için çalışma başlatmak istiyoruz. Şu an Geyve’de çalışmalarımız sürüyor inşallah orasını tamamladıktan sonra Taraklı için bir adım atacağız. Vatandaşımızın daha iyi olmaları adına bizler hep ihtiyaçları karşılamaya çalışacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak Sakarya’yı yatırımsız bırakmadık. Pandemi sürecinde de her zaman çalıştık. Allah’ımıza şükürler olsun ki Sakarya’nın gelişimi için var gücümüzü ortaya koyuyoruz. Bizler her zaman bir olmak için çalışalım” dedi.