Büyükşehir Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler mezarlıkları Arife ve Bayram günlerine hazırladı. Mezarlıklarda gerekli bakım ve onarım işlemleri gerçekleştirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Uzm. Dr. Aydın Sarı, mezarlıklarda Kurban Bayramı hazırlıklarının tamamlandığını açıkladı. Vatandaşların mezarlık ziyaretlerini rahat ve huzurlu bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için temizlik ve bakım çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirten Sarı, “Cenaze Hizmetleri Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tüm mezarlıklarda fidan dikimi, ot temizliği ile bakım onarım çalışmaları gerçekleştirdi” diye konuştu.

Güzelleştirme Çalışmaları Tamamlandı
Aydın Sarı, “Kurban Bayramı öncesi mezarlıklarda başlattığımız çalışmalarımız kapsamında şehitliklerde de güzelleştirme ve çevre düzenlemeleri çalışmalarımızı tamamladık. Ekiplerimiz mezarlıklarda çevre düzenlemelerinin yanı sıra kırılan ve deforme olan alanlarda gerekli çalışmaları da yapıyor. Mezarlıklarda yapmış olduğumuz çalışmalar ile birlikte vatandaşlarımız ziyaretlerini daha rahat ve huzurlu bir şekilde gerçekleştirmiş olacaklar” dedi.

Çiçek Dağıtımı Yapılacak
Arife gününde mezarlıklarda vatandaşlara çiçek dağıtımı yapılacağını da belirten Sarı, “Emirdağ, Emirsultan ve ilçelerimizde bulunan mezarlıklarımızda çiçek dağıtımı gerçekleştirilecek. Arife günü saat 11.00’da görevli ekiplerimiz dağıtıma başlayacak. İnşallah vatandaşlarımız ziyaretlerinde hiçbir zorluk yaşamayacak. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyoruz” şeklinde konuştu.