Büyükşehir Belediyesi Macerapark’ta Güz dönemi kayıtları devam ediyor. Kıroğlu “6 Ekim Cuma gününe kadar macerasever tüm öğrencileri kayıt olmaya davet ediyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macerapark’ta Güz dönemi kayıtları devam ediyor. 11 Eylül Pazartesi günü başlayan kayıtlara 220 öğrencinin başvuruda bulunduğunu belirten Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, 6 Ekim Cuma gününe kadar macerasever tüm öğrencileri kayıt olmaya davet etti. İlk ders zilinin 7 Ekim Cumartesi günü çalacağını aktaran Kıroğlu, kayıtların Büyükşehir Belediyesi kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) adresinden veya Macerapark’ta bulunan Yaşayarak Öğrenme Kulübü kayıt formunu doldurarak yapılabileceğini dile getirdi.

7 farklı branş
Toplamda 7 farklı branşta derslerin sunulacağını ifade eden Kıroğlu, “Spor ve tırmanış, becerikli eller ve maket yapımı, geleneksel okçuluk, ritim dersleri, akıl oyunları, tasarım ve model uçak yapımı branşlarında çocuklarımıza eğlenceli ve öğretici dersler sunacağız. Macerapark’ta öğrenme, eğlenme ve heyecan bir arada bulunuyor. Bu farklı tecrübeye ortak olmak isteyen tüm öğrencileri merkezimize bekliyoruz. Macera Park Güz dönemi kayıtları ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 221 40 60 numarasını arayabilirler. Tüm çocuklarımız yeni dönemde Macera Park’a eğlenceye ve öğrenmeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.