Güne Çark Caddesi’nde esnaf ziyaretleriyle başlayan Başkan Ekrem Yüce, Lüleci Sokak’ta müjdeli haberi paylaştı: “Lüleci Sokak’ın yenilenmesi noktasında esnaflarımızın ve vatandaşarımızın talepleri vardı. Bölgede incelemelerde bulunduk. Derhal gerekli çalışmaları başlatıyoruz. İnşallah kaldırımları, aydınlatması ile Lüleci Sokak örnek bir görünüme kavuşacak. Esnaflarımıza ve hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Çark Caddesi’nde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Esnaflara hayırlı işler temennisini ileten, talep ve önerilerini alan Başkan Yüce, vatandaşlarla sohbet etti, destekleri dolayısıyla teşekkür etti. Çark Caddesi’ne çıkan Lüleci Sokak’ta esnaflarla buluşan Yüce, müjdeyi paylaştı: “Lüleci Sokak yenilenecek ve örnek bir görünüme kavuşacak” dedi.

Gönüllerimiz hep bir olacak
Esnaf ve vatandaşlarla gönül bağı kuracaklarını ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Güne şehrimiz ticaretinin kalbi olan Çark Caddesi’nde başladık. Esnaflarımızı ziyaret ettik, hayırlı ve bereketli kazançlar diledik. Vatandaşlarımızla sohbet ettik ve destekleri dolayısıyla teşekkürlerimizi ilettik. Her zaman şehrimizi birlikte yöneteceğimizi, bu şehrin talep ve ihtiyaçlarına yönelik adımları birlikte atacağımızı ifade etmiştik. İnşallah bu şekilde hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.

Lüleci Sokak yenileniyor
Lüleci Sokak’ta Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar ve daire başkanlarıyla incelemelerde bulunan ve esnaflarla görüşen Başkan Ekrem Yüce, müjdeli haberi paylaştı: “Lüleci Sokak’ın yenilenmesi noktasında esnaflarımızın ve vatandaşarımızın talepleri vardı. Bölgede incelemelerde bulunduk. Derhal gerekli çalışmaları başlatıyoruz. İnşallah kaldırımları, aydınlatması ile Lüleci Sokak örnek bir görünüme kavuşacak. Esnaflarımıza ve hemşerilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.