Kursların Sayılarını Artıracağız

SAMEK Sapanca Şubesi kursiyerleri yılsonu etkinliği düzenlediler........

Kadınlarımız toplumda etkin olmalılar
Kursiyerlerin sergilerini gezen ve konserleri izleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SAMEK kurslarının sayılarını artıracaklarını fakat herkesin bu kurslara sahip çıkması gerektiğini söyledi. Başkan Zeki Toçoğlu, “Belediye olarak SAMEK bünyesinde çeşitli branşlarda kurslar veriyoruz. Sapanca şubemizde 109 kursiyerimiz eğitim gördü. SAMEK kurslarımızla özellikle gençlerimizin ve kadınlarımızın yaşam kalitelerini artırmayı hedefliyoruz. Kadınlarımız toplumsal alanda etkinlilerini arttırmamalılar. Bugün burada kadınlarımızı bir arada görmekten son derece memnum oldum. Tüm kadınlarımızı bu tür etkinliklere katılmaya davet ediyorum.  Önümüzdeki yıl gelen talepler doğrultusunda değişik branşlarda da kurslar açacağız” dedi.

Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, Büyükşehir Belediyesinin kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Uslu “Bu güzel etkinlikte bulunmak beni çok mutlu etti. SAMEK kurslarını buraya getiren Büyükşehir Belediyesi’ne şahsım ve Sapanca halkı adına teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte de hem Sapanca olarak hem de Büyükşehir Belediyesi olarak el birliği ile çok güzel hizmetler gerçekleştireceğiz” dedi.

SAMEK’in çok faydalı kurslar açtığını ifade eden kursiyerler “Burada birçok konuda bilgi sahibi olduk. Büyükşehir Belediyesine ve Başkanımız Zeki Toçoğlu’na böylesine faydalı organizasyonlar için teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Toçoğlu kursiyerlere sertifika verirken, kursiyerler de Başkan Toçoğlu’na günün anısına çiçek takdim ettiler.