Büyükşehir Belediyesi Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri 27 Şubat Çarşamba günü Prof. Dr. Mustafa Kara’nın ‘Bir İlim Olarak Tasavvuf’ ve Yönetmen Derviş Zaim’in ‘Nokta’ konulu programlarıyla devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri 2 yeni etkinlik ile devam edecek. 27 Şubat Çarşamba günü ilk olarak Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Kara’nın konuşmacı olarak katılacağı ‘Bir İlim Olarak Tasavvuf’ isimli konferans saat 13.00’ da SAÜ İlahiyat Fakültesi’nde gerçekleştirilecek. Ardından saat 18.00’da Moderatörlüğünü Enver Gülşen’in yapacağı Film Gösterimi ve Söyleşi programı gerçekleştirilecek. ‘Nokta’ filminin Yönetmeni Derviş Zaim Sakaryalı sanatseverler ile buluşacak.