Köprülerin İhalesi Yarın Yapılıyor

Büyükşehir Belediyesi Yazlık Bölgesi’ne yapacağı iki adet köprünün ihalesini yarın gerçekleştiriyor. Yazlık - Yenikent Rekreasyon Projesi çerçevesinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Ali Oktar, “Büyükşehir Belediyesi olarak 2012 yılında çalışmalarımızı hızlandırdık. Yazlık Bölgesi’ne yapacağımız iki köprünün ihalesini yarın yapıyoruz” dedi.
Büyükşehir Belediyesi olarak rekreasyon projesi çerçevesinde yürütülen çalışmalar kapsamında dereyi iki tarafına bağlayacak iki köprü yapılacağını belirten Fen İşleri Daire Başkanı Oktar, “Yazlık Bölgemiz ile Rekreasyon alanı arasında 2 köprü inşa edilecek. Köprülerimizin uzunluğu 22m, genişliği 3 m olacak. Çelik asma yaya köprülerimiz led ışıkları ile aydınlatılarak bölgeye çok güzel bir görünüm kazandırılacak. İhalesini yarın gerçekleştiriyoruz. Hayırlı olsun” diye konuştu. Çark Deresi Üzerine İki Adet Yaya Köprüsü Yapım İşi ihalesi, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek. İhale yarın, Meclis Salonu İhale Toplantı Odası’nda yapılacak.