AK Parti Kaynarca Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresine katılarak gençlerle bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, “Kongreler birlik ve beraberliğimizin simgesi, tazelenme ve yenilenme dönemleridir. Ülkemizin ve milletimizin size, enerjinize gayret ve cesaretinize ihtiyacı var. Ülkemizin yarınlarında sizlere büyük iş düşüyor. ok çalışacaksınız, kendinizi geliştireceksiniz. Ülkemizin rotasını ve 2053 vizyonunu sizler belirleyeceksiniz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Kaynarca Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresine katıldı. Kongrede Başkan Yüce’nin yanı sıra AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer, Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli, partililer ve çok sayıda genç yer aldı. Mustafa Şendoğan yeniden İlçe Gençlik Kolları Başkanı oldu.

Yolumuz uzun
Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli, “Cumhurbaşkanımız biz gençken hayalini bile zor kurduğumuz her şeyin üstesinden geldi. Eğitim, sağlık, ulaşım, insana verilen değer daha birçok alanda hayallerimizi gerçekleştirdi. İlçemiz bazında merkezle bağlantı yolumuz, çeşmeden akan suyumuz, ilçemizde yapılan sanayi bölgemiz daha bunların birçoğu bizim hayalimizdi, şimdi gerçekleştirildiğini tek tek görüyoruz. Yolumuz uzun, biz gideriz yol bitmez. Bu yol kıyamete kadar devam edecek” dedi. AK Parti Kaynarca İlçe Başkanı Ahmet Köseoğlu, kongrenin hayırlı olmasını temenni ederek, gençlerin ülkenin geleceği olduğunu vurguladı.

Çalışmalarımızın sıkı takipçisi olacağız
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer, “Kongreler birliğimizin, beraberliğimizin simgesidir. AK gençlik olarak omuz omuza vererek büyük aşk ve iradeyle milletimize hizmet yolunda ilerliyoruz ve ilerlemeye devam edeceğiz. Mayıs ayında Cumhurbaşkanımızla bir video konferans görüşmesi düzenlendi. Bütün il teşkilatlarının katıldığı video konferansında Sayın Cumhurbaşkanımız bizlere; ‘1 Haziran itibariyle sahneye ineceksiniz ve gençler siz eskiden Türkiye neydi, şimdi ne oldu onu anlatacaksınız’ dedi. Bizlerde Sakarya genelinde çalışmalarımıza başladık” dedi.

Ulu çınarlar fırtınalı dağlarda yetişir
Konuşmalarına gençleri selamlayarak başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Partimiz kurulduğu günden itibaren zorlu süreçlerden geçti. Kapatma davaları, e-muhtırası, operasyonlar, darbeler aklınıza ne gelirse hep bir mücadele içindeydik ve hala içindeyiz. Şunu bilin ki ulu çınarlar fırtınalı dağlarda yetişirmiş. Ulu çınar olmak için fırtınaya ihtiyaç var ve biz hala fırtınalar yaşıyoruz. İnşallah bu ulu çınarların yetişmesine bu salonda vesile olacağız” dedi.

Bulunduğumuz yeri yeterli görmüyoruz
Konuşmasına devam eden Başkan Ekrem Yüce, “Biz AK Parti’ye inanan insanlarız. Biz AK Partinin bu ülkede sadece bir siyasi parti olmadığına, siyasi parti şemsiyesi altında insanlığa huzur getireceğine, insanların yaşam standardını çok daha yükseltecek bir dava olduğuna inanıyoruz. Bulunduğumuz yeri yeterli görmüyoruz. Bosna, Suriye, Filistin, Arakan, Karabağ bizden yardım için dua ediyor. Biz kendimizi küçük göremeyiz beklenen, umut veren, gelecek vaat eden, insanlara ve dünyaya güven veren insanlarız kendimizi iyi tanımalıyız” dedi.

Kongreler tazelenme ve yenilenmedir
AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “Sakarya teşkilatları olarak bir kongre süreci yaşıyoruz. Kongrelerimizin 15’ini bitirdik, bir Erenler ilçesi kaldı. İnşallah en kısa sürede onu da bitireceğiz. Sakarya’da tazelenmeyi, yenilenmeyi bitirip 2023’e inşallah çok güzel kadrolarla devam edeceğiz. Bugüne kadar Kaynarca teşkilatında ve gençlik kollarında davamıza destek verip hizmet eden çok kıymetli arkadaşlarım bulunuyor. Kendilerine sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonraki süreçte görevden ayrılan ve göreve yeni başlayacak arkadaşlarımız olacak. Ama unutulmasın bizler her zaman birlik ve beraberlik içinde omuz omuza bu kutlu davayı sürdüreceğiz. İnşallah bu seçim ile Kaynarcamız da görev yapacak arkadaşlarımız canla başla ilçemizi yüceltecekler” dedi.