Kentpark İftarı’nda Buluşalım

Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ programlarında gönül sofraları Kent Park’ta kurulacak. 23 Temmuz Çarşamba günü yılın en anlamlı piknik buluşmasına ev sahipliği yapacak Kent Park’ta, on binlerce Sakaryalı aynı sofralarda bir araya gelecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ programlarında gönül sofraları bu kez Kent Park’ta kuruluyor. Yılın en anlamlı pikniğine ev sahipliği yapacak Kent Park’ta hazırlıkların tamamlandığını belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Huzur ve bereket iklimi Ramazan’ı ilçelerimize kurduğumuz gönül köprüleri vesilesiyle bir arada yaşıyoruz. İftar programlarımızda 13’üncü buluşmamızı mübarek Kadir Gecesi’nde Kent Park’ta gerçekleştireceğiz. 23 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek bu anlamlı buluşmaya tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.