Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ programlarında kardeşlik sofraları bu kez Kaynarca’da kuruldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ programları Kaynarca’da devam etti. Kaynarca Belediyesi Kültür Merkezi önünde gerçekleştirilen buluşmada Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu beraberinde Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel ile birlikte Kaynarcalıların masalarını tek tek gezerek, vatandaşların Ramazan aylarını tebrik etti.

Kur’an Tilaveti ve Meddah Gösterisi
Programda Ankara Hacı Bayram Veli Camii İmam Hatibi Ahmet Karalı’nın Kur’anı Kerim tilaveti ile başladı. Okunan ezan ile birlikte gönül sofralarında buluşan vatandaşlar, oruçlarını hep birlikte açtı. İftar sonrasında Hayali Seçkin Bayramoğlu’nun meddah gösterisi ile minikler keyifli dakikalar geçirdi.