Kart 54 Yeni Hatlarda Devrede

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan ve paralı binişleri sona erdiren Kart 54 sistemi yaygınlaşıyor. Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, Kart 54’ün farklı hatlarda 32 araçta daha uygulanmaya başladığını açıkladı. Kart 54’ün her geçen gün yaygınlaştığını belirten İsmail Yolcu, “Kamuoyumuzun yakından bildiği gibi belediye ve özel halk otobüslerinden Kart 54 sistemi uygulanıyor. Paralı binişleri sona erdiren Kart 54 sistemi her geçen yaygınlaşıyor. Farklı hatlarımızda bulunan 32 yeni araçta daha Kart 54’ü devre soktuk. Bu hatlarda da Kart 54 kullanılacak. Kart 54’ün uygulanacağı yeni hatlar şöyle: Kırcaali (Serdivan), Aşağı Dereköy (Serdivan), Andal (Adapazarı), Esence (Erenler), Çaykışla (Erenler), Aralık (Serdivan), Taşlık (Adapazarı), Van Mahallesi (Adapazarı), Kavaklı Orman (Adapazarı), Ormanköy (Akyazı), Kurudil (Söğütlü), Abalı (Adapazarı), İkizce (Adapazarı), Karadere (Adapazarı), Aşırlar (Serdivan), Eşme (Serdivan), Hataplı (Adapazarı) ve Kayrancık (Adapazarı). Yakın bir süre içinde şehrimizin farklı noktalarında ulaşımı sağlayan özel halk otobüslerimizde de kart 54 uygulaması başlayacak” diye konuştu.