Karma Resimler Sakarya Sanat Galerisi'nde

Hun Art’tan yeni bir sergi
Serginin hayırlı olmasını dileyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, Hun Art Sanat Galerisi çalışanları adına atölye hocalarından Nilgün Hun’a çiçek takdim etti. Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden Nilgün Hun ise, “Tüm misafirlerimize katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Galerimizin eserlerini sanatseverlerin beğenisine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah gençlerimiz Sakarya Sanat Galerisi gibi kültür sanat yatırımlarından ziyadesiyle faydalanacaktır. Böyle güzel bir yapıyı Sakarya’ya kazandıran Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

20 Kasım’a kadar Galeri’de
Programın devamında sergiyi inceleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk ve Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, eserler hakkında Nilgün Hun’dan ve atölye öğrencilerinden bilgi aldı. Hun Art Sanat Galerisi tarafından hazırlanan; figüratif, soyut, empresyonist, ekspresyonist tarzda eserlerden oluşan Hun Art’tan Renkler – Karma Resim Sergisi, 20 Kasım Çarşamba gününe kadar Sakarya Sanat Galerisi’nde sergilenmeye devam edecek.