Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Karasu SGM binası yeni dönemde hizmet vermeye hazırlanıyor. Karasu SGM’de güz dönemi kayıtları 16 Eylül Pazartesi günü başlayacak 29 Eylül Pazar günü ise sona erecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Karasu Sosyal Gelişim Merkezi güz döneminde hizmet sunmaya hazırlanıyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösterecek Karasu SGM’de güz dönemi kayıtları 16 Eylül Pazartesi günü başlayacak 29 Eylül Pazar günü ise sona erecek.

Tam donanımlı hizmet binası
Aşağı İncili Mahallesi’nde 5 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen Karasu SGM yeni dönemde faaliyete başlayacak. İlçenin sosyal yaşantısına yeni bir boyut kazandıracak olan 4 bloktan oluşan Karasu SGM binası eğitim sınıfları, kafeterya, teknik ofisler, 250 kişilik konferans salonu ve yeşil alanları ile çocukları, gençleri, engellileri, kadınları tek bir merkezde buluşturacak. Güz döneminde faaliyete başlayacak Karasu SGM’de kayıtlar 16 Eylül Pazartesi günü başlayacak 29 Eylül Pazar günü ise sona erecek. 7-14 yaş arası çocuklar eğitim göreceği kurslarda ilk ders zili 30 Eylül Pazartesi günü çalacak.

Birbirinden farklı branşlar
Karasu SGM’de yeni dönem branşları ise şu şekilde; Kuranı Kerim Ve Değerler Eğitimi, İngilizce, Akıl Oyunları, Drama, Satranç, Tasarım-Seramik, Resim, Karikatür, Gitar, Kodlama Atölyesi, Davranış ve Nezaket Atölyesi, Becerikli Eller Atölyesi, Keman, Bağlama, Maket Yapım Atölyesi ve Bilgisayar Tasarım. Kurslara kayıt olmak isteyen vatandaşlar www.sakarya.bel.tr adresinden veya Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nden bizzat yapabilecekler. Kurslar ve başvurular hakkında daha detaylı bilgilere (0 264) 502 29 88 numaralı hattan ulaşabilecek.